Soltann.no | Om oss
113
page-template-default,page,page-id-113,qode-listing-1.0.1,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-theme-ver-12.0.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Om oss

Solkysten Tannhelse er en moderne tannlegepraksis som holder til i Langesund, sør i Telemark. Solkysten Tannhelse var tidligere Tannlegene Jørgensen AS, en familiebedrift med mer enn 40 års erfaring. Hovedfokus til Solkysten Tannhelse er å skape trygghet og tillit, samtidig som vi leverer tannbehandling av god kvalitet. Klinikken utfører det meste innenfor vanlig og avansert tannbehandling. Vårt faglige hovedfokus er å ta vare på pasientens tannhelse i et langt tidsperspektiv. En naturlig, velpleid munnhule gir ikke bare en god følelse, men kan være med på å styrke din generelle helsetilstand.

Ved Solkysten Tannhelse jobber både tannleger og tannpleier. Tannpleierens hovedoppgaver er å forebygge og diagnostisere. Tannlegene reparerer, hvis det har oppstått skade på tennene. Vi strekker oss langt for å hjelpe deg og prøver å gi deg time på dagen, ved akutt behov.